Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Promeses de Llops i Daines Wahya

LA SELVA Al cor de la selva hindú viu un tigre cruel i covard: Shere-Khan. Una nit, el tigre, buscant una presa fàcil, nota la presència d'uns llenyataires reunits al voltant del foc. Avança lentament, sense fer cap soroll, però calcula malament el seu impuls i cau sobre les flames. Llança un bram de dolor, que ressona en tota la selva; els llenyataires fugen i abandonen un nen petit. Prop de la seua caverna, el pare llop escolta un soroll. Intenta veure què és el que succeeix i descobreix l'home més bonic que mai ha arribat a la caverna d'un llop. El pare llop l'agafa delicadament amb les seves mandíbules i el porta al seu cau per mostrar-li Raksha, la mare lloba. El nen, sense mostrar cap por comença a jugar amb els llops. Després, cansat, s'arronsa per a dormir a la falda de Raksha. Els llops decideixen adoptar-lo i li donen el nom de Mowgli, és a dir, la “nena granota”, perquè no té pèl al cos. Però Tabaquí, ha vist Mowgli al cau i va a explicar-li al Shere Khan i el condueix fins el cau dels llops, on reclama la seva presa amb ràbia. La terrible Raksha es prepara per a lluitar i fins i tot morir abans d'abandonar el seu nen. Davant de tanta energia i coratge Skere-Khan s'espanta i marxa jurant venjar-se. Mowgli creix entre els llops. Una nit de lluna plena és conduït a la roca del consell per a ser presentat junt als altres llops, davant dels llops i el seu cap Akela. Baloo, l'ós bru, parla en la seua defensa i Bagheera, la pantera negra, ofereix un bou a canvi de la vida de Mowgli. I és així com Mowgli és admés a caçar amb l'estol de llops. Tu també acabes d’entrar dins l’estol de llops, la branca de llops, i viuràs i jugaràs a la selva, aprendràs la llei i et convertiràs en un jove fort i valent.

De la nostra unitat ja han fet la promesa...

En aquesta unitat encara no hi ha ningú que hagi fet la promesa. Tot i així, si estàs en aquesta unitat, l'has fet i vols que hi surti demana-li a un cap teu que la publiqui.

Les promeses dels caps...

NomPromesaBrancaData
Laia Rius Expressar sempre les meves idees i tenir presents les dels altres. Pioners i Caravel·les 09-08-13
Ton Carles Controlar-me i comportar-me com un Rànger Ràngers i guies 14-07-10
Ton Carles Aprendre a acceptar el NO Pioners i Caravel·les 11-08-14
Daniel Josep Marmelada Obrir-me més amb tothom Ràngers i guies 14-07-10
Daniel Josep Marmelada Centrar i treballar més amb les coses de dins i fora del CAU Pioners i Caravel·les 11-08-14
Ernest Biosca Autosuperar-me Ràngers i guies 20-12-09
Ernest Biosca Deixar el llistó on l'he deixat o més amunt, mantenir-lo encara que no estigui tan motivat Pioners i Caravel·les 09-08-13