Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Festa de Sant Jordi 2013

Sortida de Sant Jordi

El cap de setmana 20 i 21 d'abril va tenir lloc la Sortida de Sant Jordi de l'agrupament Jaume Caresmar/MªAntònia Salvà d’Igualada. El motiu de la trobada, a banda de celebrar la Festa de Sant Jordi, era celebrar els 60 anys de cau, amb les famílies i amics d’antics i actuals membres de l’agrupament.
La trobada va tenir lloc a Can Aubareda, Sant Martí de Tous. El dissabte, les diferents branques van sortir caminant des de diferents punts de la comarca. Un cop allà, es van plantar tendes i es van realitzar diferents activitats. A la nit vam passar una mica de fred, però ben abrigats, vam poder gaudir d’una vetllada molt animada, que imaginava el futur del CAU d’aquí a 60 anys.
El diumenge ens va rebre amb un sol esplèndid, que ens va acompanyar al llarg de tot el dia. Al matí es va desenvolupar la caminada de famílies i antics escoltes, que van fer cim a la Creu de Ferro (Coma-roques, 792m). Mentrestant, els minyons i les guies varen poder desenvolupar diferents activitats orientades que tractaven diferents temàtiques. Al migdia començaren a arribar les famílies, antics escoltes i guies, amics... Més de 550 persones van acompanyar el Dinar de Germanor per a la celebració dels seixanta anys del cau,  compartint un dinar de germanor, en el que hi van participar familiars i antics escoltes. En una mateixa taula s'hi van reunir des d'escoltes de la primera fornada del 1952 fins als infants més petits incorporats aquest curs.
En acabar el dinar, tots els assistents van poder compartir danses i cançons de totes les èpoques, acompanyats del grup Em Torna la xamfaina i el conegut cantant i acordionista Carles Belda, sota un sol i un cel blau esplèndits que van arrodonir la jornada.