Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Campaments de Setmana Santa a Súria!

Els passats dies 19-22 de març, els Castors i Llúdrigues Churún-Merú vam anar de campaments de Setmana Santa a Súria. Allà, vam haver d’ajudar els follets Pister i Tampi a recuperar els seus sentiments i emocions, ja que els havien perdut. Per fer-ho, els vam treballar amb diferents activitats. Vam fer cadascú una cara de les emocions i cada matí explicàvem com ens sentíem i perquè. També vam fer una gimcana on vam veure que no tothom expressa de la mateixa manera ni tothom entén els sentiments i les emocions igual, i on vam poder explicar als companys i companyes d’escamot moments on ens havíem sentit feliços, tristos, amb por, il·lusionats...

 

Vam tenir la sort de poder compartir unes hores amb els Castors i Llúdrigues de Súria, vam descobrir el seu poble amb una gimcana per equips i vam fer nous amics. També vam tenir sort que estaven preparant les Caramelles, i vam poder veure els assajos, aprendre algunes danses, veure la cercavila de gegants, fins i tot pujar a un boti-boti! Ah, i a més a més, hi havia una gegantona de Súria que anava vestida com nosaltres (camisa taronja i fulard blau marí) que vam poder portar tots els que vam voler. Va ser molt emocionant!

 

Dilluns vam fer una excursió i vam dinar fora. Ens vam haver d’organitzar per portar i fer el dinar per escamots! Durant els campaments vam tenir l’oportunitat de treballar un consell de roca, on tots els nens i nenes van participar molt activament per expressar de manera molt ordenada i curosa quines coses positives i podien millorar cada un dels seus companys. Va servir perquè els prometaires (els de segon any) agafessin idees, ja que l’últim dia vam fer la cerimònia de la promesa. En aquesta, els 9 prometaires van prometre complir un objectiu per a millorar com a persones, dins i fora del cau. A més a més, els nens i nenes de primer any van acabar fent-los i donant-los un petit detall que podran guardar com a record.

 

Tots els campaments van anar molt bé, vam aprendre moltes coses noves, vam tenir molta sort amb el temps i vam poder fer cohesió de grup. Ja tenim ganes dels campaments d’estiu!

Més imatges a: http://cauigualada.cat/unitats/castors_i_lludrigues_churun-meru/album_fotos/campaments_setmana_santa_a_suria_-cill_2015-2016-/214.html