Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

La Censada Nova

El cap de setmana 13-14 de novembre vàrem anar d'excursió a la Censada Nova (Orpí). Hi vàrem anar amb bicicleta!! Aquesta excursió va servir com a presentació de l'eix d'animació: 'viatgem per les etapes històriques'. Els caps, per representar-ho, anaven canviant-se de decorat segons l'època que representaven...per canviar d'època ho feien girant al voltant d'una torrreta...què bojos!

Per començar, ens vam trobar a la prehistòria. Vam realitzar una gimcana 'bestial' per anar-nos ambientant...tots disfressats de prehistòrics!! Si haguéssiu vist quines disfresses es van preparar! A l'hora de sopar, vam menjar amb les mans, ja que a aquella època tampoc teníem coberts. Ens en vam adonar, què necessaris que es fan els coberts a vegades! I després de sopar...un circuit amb cordes ens conduïa fins a la que seria la nostra patrulla. Després de repartir-nos els càrrecs i haver constituït les 4 patrulles, vàrem realitzar un joc de nit on havíem de competir amb les altres patrulles.

disfresses

L'endemà, va venir el moment més especial de l'excursió: la visita a les coves d'Orpí, com autèntics prehistòrics. Casc, llanterna i roba bruta per endinsar-nos 35 metres sota terra. Tota una autèntica aventura. A les coves...una sèrie de pistes en símbols ens indicaven que allà ja hi havien passat altres escoltes!

foto coves

 

Podeu veure més fotos a la galeria d'imatges!