Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Projectes, excursions i campaments

Aquest segon trimestre, està sent el més llarg de tots, per això estem aprofitant per fer moltes coses.

Al gener vàrem fer la tria del projecte, que finalment serà la continuació d'una pel·lícula que vàrem fer el mateix grup quan anàvem a Llops i daines. Ens van venir explicar algunes indicacions bàsiques per fer una bona pel·lícula, així quins papers ens hem de repartir, el guió, tècniques de gravació...Ara tenim repartits els papers i estem realitzant el guió!

A finals de febrer vàrem anar d'excursió a Sant Martí de Tous i ens ho vam passar molt i molt bé! Vam sortir caminant des d'Igualada, però a Coll del guix va començar el nostre repte: els caps ens van donar uns mapes per patrulles i ens havíem de saber orientar i arribar fins a Tous.

Ens en vam sortir perfectament! Un cop allà teníem preparat un joc de pistes pel poble, on havíem de descobrir les Lleis escoltes. Cada patrulla tenia designades unes lleis i les havíem de representar. Era com el càsting de la pel·lícula, ja que els caps vàren gravar les representacions!

A la nit, un joc de nit de moure'ns una mica i després d'un Bona nit, tots a dormir! L'endemà ens esperava la descoberta del poble i l'activitat del Ball de faixes. Un ball molt típic del poble, ens el van venir explicar nois i noies que el ballen, ens vàren portar faixes i nosaltres també vam ballar!

L'activitat del Bon dia anava relacionada amb la Diada del Pensament 2011, cadascú havia de pensar en un moment de la seva vida al cau que li portés bon records, representar-ho estirar a un paper i un company seu li havia de dibuixar la silueta. Així és com va quedar!:

mural

Una excursió molt completa que ens va servir per agafar molta energia per encarar la Trobada de la cançó a finals de març i els Campaments de Setmana Santa a l'abril!

ball de faixes