Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Què fem?

Ens troben setmanalment al cau de 4 a 6 de la tarda. En aquest espai es fan xerrades, tallers, joc i altres activitats educatives.

Els infants i joves són els propis protagonistes de les activitats que fan. Des de castors i fins a trucs, es realitzen pluges d'idees amb les propostes d'activitats que es volen fer. Segons les edats, els nois i noies participen més o menys en l'elaboració de l'activitat: elecció, planificació, acció i revisió. Els caps són els que acompanyen els infants en aquest procés.

Durant el curs treballem a partir d'un eix d'animació, que serà el fil conductor de les activitats que realitzaran els nois i noies. Cada unitat té el seu propi eix d'animació, funciona independent de les altres, tot i que es fan activitats conjuntes. 

Les activitats que es realitzen tenen uns objectius i un rerefons. Es realitzen activitats de tot tipus, algunes pensades pels caps i altres pels mateixos nois i noies: tallers de creativitat i imaginació, debats, treball en petit grup, construcció, rutes, servei, raids, natura, orientació, descoberta, danses, esports, jocs, música, projectes i moltes coses més!

 

L’altre gran espai de trobada són les matinals, les sortides de caps de setmana (varien segons els grups d’edat) i els campaments (Setmana Santa i estiu). És en aquest espai on els infants i els joves fan ruta, raids, jocs, tallers, practiquen diferents esports i gaudeixen de l’entorn tot aprenent a valorar-lo i respectar-lo.

 

foto campaments